Frippes åkeri

Familjeföretaget som levererat gods sedan 2003.

 

 

om åkeriet

Frippes åkeri grundades år 2003 av Fredrik Andersson. Till en början körde Fredrik en bil själv med transporter främst åt göteborgshållet. Efter några år som ensamchaufför utökade Fredrik sitt åkeri till två lastbilar och anställde sina första egna anställda.

 

Åren gick, transporterna ökade och åkeriet växte för att år 2014 kunna ta steget och bli fristående. Detta resulterade i att åkeriet kunde omsätta körning för 6 lastbilar. Samma år flyttande åkeriet ut till Norra Ryds industriområde där vi utgått med våra lastbilar och även haft kontor.

 

Sommaren 2022 fick vi möjligheten att förvärva Bröderna Dahls åkeri i Timmersdala, där vi idag har som ny utgångspunkt för åkeriet. Med detta förvärv har vår ekipagepark utökats till 13 bilar och vår personalstyrka till 30 st anställda.

 

 

 

 

 

Personal

Vi har 30 chaufförer som servar våra kunder med transporter från Norrbotten till Skåne. Vi är stolta över våra medarbetare som gör sitt yttersta för att ge kunderna en god service och yrket en stolthet. 

 

Nedan kan ni se personalen som ni möter på vårat kontor. Dom hjälper er med bokningar, frågor gällande transporter och administration. 

 

Vi finns här för att hjälpa er.

 

Fredrik Andersson

VD          Transport - Logistik

 

070 - 369 38 13

Info@frippesakeri.se

 

Andreas Andersson

Transport - Logistik - Drift

 

070 - 284 66 03

Andreas@frippesakeri.se

Josefine Andersson

Administration

 

 

Jossan@frippesakeri.se

 

Elin Mattsson

Administration 

 

 

Elin@frippesakeri.se